MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARI XARAJATLARINI MOLIYALASHTIRISH SAMARADORLIGINI OSHIRISHNING INNOVATSION YO‘LLARI - Kushshayeva Klara Jumanazarovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Maqolada  maktabgacha  ta’lim  tashkilotlarini  moliyalshtirishning samaradorligini  oshirishni  innavatsion  yo‘llari  ilmiy  jihatdan  asoslab  ko‘rsatilgan. Maktabgacha  ta’lim  tashkilotlarida  xarajatlarni  kamaytirish  orqali  bolalarga ko‘rsatilayotgan marketing xizmatining xorijiy tajribalarini maktabgacha ta’limga olib krish bo‘yicha taklif va tavsiyalar keltirib o‘tilgan.