ZAHRIDDIN MUHAMMAD BOBUR ILMIY MEROSINING BUGUNGI KUN ILM-FAN TARAQQIYOTIDAGI O’RNI - Akbarov Sherzodbek Asqarali o’g’li,; Z.E.Nishanbaeva, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Maqolada  Zahriddin  Muhammad  Boburning  ilmiy  merosi  va bugungi  kun  ilm-fan  taraqqiyotidagi  o’rni  ochib  berilgan.  Shuningdek,  maqolada Boburning hozirgi davr ilm-fanidagi qarashlari ham ko’rib chiqilgan.