SURXONDARYO VILOYATI SANOAT QURILISH BANKIDA KREDIT MAJBURIYATLARINING BAJARILISHI MONITORINGI VA UNI TAKOMILLASHTIRISH MASALALARI - To'xtayeva Go'zal Ilhom qizi, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Surxondaryo viloyati Sanoat Qurilish Bankida kredit majburiyatlarini monitoring qilish tizimi tahlil qilinadi. Tadqiqot mavjud kredit monitoringi tizimining samaradorligini baholaydi, asosiy muammolarni aniqlaydi va ularni  yaxshilash  bo’yicha  tavsiyalar  beradi.  Tadqiqotda  sifat  va  miqdoriy  usullar qo’llanilib,  monitoring  mexanizmlarining  samaradorligi  va  ularning  moliyaviy barqarorlikka  ta’siri  baholandi.  Natijalar  kredit  nazorat  siyosatini  mustahkamlash, moliyaviy xavfsizlikni oshirish va kredit risklarini minimallashtirish bo’yicha muhim ma’lumotlarni taqdim etadi.