MINTAQAVIY IQTISODIY O‘SISHDA KICHIK BIZNESNING ROLI VA RIVOJLANISH OMILLARI - Nasirov Mansur Ibrohimovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ushbu  maqolada  kichik  biznesning  mintaqaviy  iqtisodiy  o‘sishdagi  o‘rni  va ahamiyati tahlil qilinadi. Kichik tadbirkorlik mintaqalarda bandlikni ta’minlash, aholi daromadini oshirish hamda ichki bozorni to‘ldirishda muhim omil sifatida namoyon bo‘ladi. Shuningdek, maqolada kichik biznesni rivojlantirishga ta’sir etuvchi iqtisodiy, ijtimoiy va institutsional omillar, davlat tomonidan qo‘llab-quvvatlash mexanizmlari hamda raqobatbardoshlikni oshirish yo‘llari yoritilgan.