KIYIM DETALLARIGA POLIMER KOMPOZITSIYASINI QO’LLAB AYOLLAR KOSTYUMI KONSTRUKTSIYASINI LOYIHALASH - Musurmonova Nargiza Alijon qizi, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada ayollar kostyumi detallariga polimer kompozisiyasini qo’llagan  holda  yangi  model  dizaynini  ishlab  chiqish  ko’rib  chiqilgan.  Ayollar qomatiga  mos  holda  kostyum  asos  konstruktsiyasi  chizmalari  ishlab  chiqilgan  va model konstruktsiya chizmalari tavsiya etilgan.