GEOMETRIYAGA DOIR AYRIM QIZIQARLI MASALALAR YECHIMLARIDAN NAMUNALAR - Qurbonov Sherzod Rashitovich, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:Ushbu  maqolada  Milliy  sertifikat  imtihonlarida matematika(geometriya)  fanidan  tushayotgan  ayrim  masalalarni  yechish  usullari bayon qilingan.