САМБО СПОРТИНИНГ ЁШЛАРНИ ЖИСМОНИЙ ВА МАЪНАВИЙ ТАРБИЯСИДАГИ АҲАМИЯТИ - Тураев Муродхон Аюбхонович (TADQIQOTLAR, 2025)
Аннотация: Мазкур мақолада самбо спортининг ёш авлодни жисмоний тайёргарлик, маънавий баркамоллик ва ватанпарварлик руҳида тарбиялашдаги ўрни ҳамда аҳамияти ёритилган. Шунингдек, самбо спорти орқали ёшларнинг иродавий сифатларини ривожлантириш, уларда интизом, масъулият ва ўз-ўзига ишонч ҳиссини шакллантириш бўйича назарий ва амалий тавсиялар берилган.