AMIR TEMUR IJODKORLIGI XUSUSIDA - GAVHAROY KAMOLDINOVA, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  Amir  Temurning  ijod  bilan  shug‘ullanganligi tadqiq ostiga olinadi. Shuningek, topilgan ijod namunalari nazariy va badiiy jihatdan tahlil qilinadi. Temurning ijodiga to‘xtalgan olimlar fikri o‘zaro qiyoslanadi.