MUSIQAGA EMOTSIONAL MUNOSABATNI SHAKLLANTIRISHNING FALSAFIY JIHATLARI - ULUG’BEK VALIYEVICH MAMADJANOV (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Ushbu  maqolada  musiqaga  emotsional  munosabatni  shakllantirishning  falsafiy jihatlari  haqida  fikrlari  tahlil  qilingan,  musiqa  ma’naviy  kamollikka  yetaklovchi vositalardan  biridir,  inson  ma’naviy  yetukligi  esa  –  jamiyat  taraqqiyotini  belgilab beruvchi  qudratli  kuch  bo‘lib,  musiqaning  inson  ma’naviy  qiyofasining  shakllanishi bilan bog‘lab tahlil etilishi yoritilgan.