BUDJETDAN TASHQARI MABLAG‘LAR HISOBI VA ICHKI AUDITINI TAKOMILLASHTIRISH - G‘anijonova Mehrinoz Abdunabi qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada budjetdan tashqari mablag‘lar shakllanishi hamda ichki audit  tizimini  takomillashtirish  masalalari  nazariy  jihatdan  hamda  amaliy  jihatdan o‘rganildi.  Tadqiqot  jarayonida  me’yoriy-huquqiy  hujjatlar,  ilmiy  asarlar  hamda Sergeli  tuman  tibbiyot  birlashmasining  2021-2023-yillardagi  moliyaviy  hisobotlari tahlil  qilindi.  Natijalar  tibbiyot  birlashmasining  moliyaviy  mustaqilligini  oshirishda budjetdan tashqari mablag‘larning chuqur ahamiyat kasb etishini va sarflanishi ustidan ichki audit tizimini joriy etish zaruriyatini ko‘rsatdi.