O‘ZBEK TILI TARIXIY FONETIKASIGA OID TADQIQOTLAR - Asqaraliyeva Dilshoda (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada tarixiy fonetika, uning o‘ziga xos xususiyatlari, bu borada amalga oshirilgan tadqiqotlar, uning  shakllanishi va taraqqiyoti  masalasi tahlil qilinadi.