BADIIY MATNDA USLUBIY BO‘YOQDORLIKNI OSHIRUVCHI LEKSIK VOSITALAR - Asqaraliyeva Dilshoda, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada badiiy matn, undagi uslubiy bo’yoqdorlik va ta’sirchanlik masalasi tahlil qilinadi. Hissiy ta’sirchanlikni oshirishga xizmat qiluvchi lwksik  vositalar:  sinonimlar,  antonimlarning  badiiy  nutq  yaratishdagi  o’rni  va ahamiyati yoritiladi.