17-18 YOSHDAGI BOLALARNING 1500 METR O‘RTA MASOFAGA YUGURISHIDA CHIDAMLILIK JISMONIY SIFATINI KOMPLEKS MASHQLAR BILAN RIVOJLANTIRISH - X.E.ESHTEMIROV, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  17-18  yoshdagi  bolalarning  1500  metr  o‘rta masofaga  yugurishlarida  chidamlilik  jismoniy  sifatini  rivojlantirishda  kompleks mashqlar bilan rivojlantirish asosida olingan natijalar tahlil etilgan.