RAQAMLI BANK XIZMATLARINING RIVOJLANISHI VA XAVFSIZLIGI - Muxtarova Muxlisa Anvarjon qizi, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  raqamli  bank  xizmatlarining  zamonaviy iqtisodiyot  sharoitida  rivojlanishi,  mijozlar  ehtiyojiga  moslashuvi,  mobil  banking, onlayn  tranzaksiyalar  hajmining  ortishi  va  kiberxavfsizlikning  ta’minlanishi  kabi masalalar  yoritiladi.  Shuningdek,  bank  tizimida  raqamli  xavfsizlik  choralarini takomillashtirish yo‘nalishlari ham ilmiy jihatdan tahlil qilinadi.