LOTIN TILI FE’L SО‘Z TURKUMINING О‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Usmonova Dilyayra Rustamovna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Tibbiyot oliy ta’lim muassasalarida lotin tilini chuqurlashtirilgan holda о‘qitish masalalari alohida ahamiyat kasb etadi. Quyidagi maqolada lotin tilini о‘zlashtirishda muhim о‘rin tutuvchi fe’l sо‘z turkumi borasida sо‘z yuritiladi.