ҚОНУН ИЖОДКОРЛИГИ ТУШУНЧАСИ, УНДАН КЎЗЛАНГАН МАҚСАД ВА ВАЗИФАЛАР. - Джалилов Нигматулла Каримович (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Аннотатсия: ушбу мақолада муаллиф томонидан қонун ижодкорлиги тушунчаси ва моҳияти, қонун ижодкорли жараёнига олимларнинг қарашлари, шунингдек, қонунларни қабул қилиш босқичлари ва уларни ишлаб чиқиш жараёнлари атрофлича муҳокама қилинган