KONSTITUTSIYANING YANGILANISHI – YANGI O‘ZBEKISTON TARAQQIYOTINING MUSTAHKAM POYDEVORI - Jurayev Jasur Maxsutovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada O‘zbekiston Respublikasining yangilangan Konstitutsiyasi mazmun-mohiyati va uning mamlakat taraqqiyotidagi o‘rni yoritilgan. Unda 2023-yilgi konstitutsiyaviy islohotlarning ahamiyati, inson huquq va erkinliklarini kengaytirish, davlatning ijtimoiy majburiyatlarini kuchaytirish, fuqarolik jamiyatini rivojlantirish masalalari tahlil qilingan.