RADIO-TEZKOR XABAR BERISH VA AXBOROT TARQATISH VOSITASI - Akramjonova Diyora Azizbek qizi; Kengasheva Ruxshona Sobirjon qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Radio –bu zamonaviy jamiyatda axborot tarqatishning eng muhim va tezkor vositalaridan biridir. U aholiga yangiliklar, ta’limiy va madaniy dasturlarni yetkazishda muhim rol o‘ynaydi. Radio to‘lqinlar orqali uzatiladigan axborot odamlar hayotining turli sohalariga ta’sir ko‘rsatadi. Ushbu maqolada radio vositasining axborot tarqatishdagi o‘rni, uning afzalliklari va zamonaviy jamiyatdagi roli ko‘rib chiqiladi.