CHET-EL MUSIQA TA’LIMINI O’RGANISH VA TAHLIL QILISH - Ergashev Mo‘minjon (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada chet el musiqa ta’limi tizimini o‘rganish va tahlil qilishga doir asosiy jihatlar yoritiladi. Tadqiqotda turli mamlakatlardagi musiqa ta’limi modellari, ularning o‘qitish metodlari, o‘quv dasturlari hamda ijodkorlikni rivojlantirishga qaratilgan yondashuvlari solishtiriladi. Shuningdek, zamonaviy texnologiyalarning (onlayn platformalar, raqamli vositalar) musiqa o‘qitish jarayoniga ta’siri ko‘rib chiqiladi.