MUSIQA MADANIYATI DARSLARIDAN TASHQARI O’ZBEK XALQ CHOLG’ULARI ANSAMBLINI TASHKIL ETISH - G'aniyev Baxtiyorjon (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOATSIYA: Ushbu ish musiqiy madaniyat darslaridan tashqari o‘zbek xalq cholg‘ulari ansamblini tashkil etishning ahamiyati va usullarini o‘rganishga bag‘ishlangan. Tadqiqotda ansambl faoliyati orqali talabalarni musiqiy madaniyatga jalb etish, ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirish va milliy musiqa an’analari bilan tanishtirish masalalari ko‘rib chiqilgan.