VATANPARVARLIK TUYG’USINI TARKIB TOPTIRISHDA QO’LLANILADIGAN USULLAR VA VOSITALAR - G’ovsiddinova Nozanin Sunnatullo qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada vatanparvarlik tuyg’usini shakllantrishning pedagogik va psixologik uslublari ,metodikalari , uslibiy ketma ketliklar ,takliflar , yondashuvlar va mulohazalar yuritilgan.