YER RESURSLARIDAN SAMARALI FOYDALANISHDA XATLOVNING O‘RNI - Mirzayev Jonibek Oltiyevich; Fayzullayeva Lobar Xayrulla qizi; Haqqulova Adiba Ochil qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada respublikamiz umumiy yer fondi va undan samarali foydalanish haqida so‘z yuritilgan.