SUV O‘TKAZUVCHI KANALLAR - Nuriddinov Sardor Boboyarovich; Fayzullayev Sardorbek Toxir o’g’li; Maxkamov Asilbek Xushnud o’g’li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Yer yuzidagi hayot suv bilan chambarchas bog‘liq. Suv — insoniyatning eng qadimiy va eng zarur tabiiy boyliklaridan biri hisoblanadi. Ayniqsa, qishloq xo‘jaligi rivojlangan mamlakatlarda suvdan oqilona foydalanish, uni tejash va to‘g‘ri taqsimlash masalalari nihoyatda muhimdir.