AMIR TEMURMING SOLIQLARNI YIG`ISHDAGI ADOLATI - Turdaliyeva Gulasalxon Abdusalom qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Amir Temur davrida aholidan yig`iladigan soliqlar va ularning turlari, soliq tizmi tartib-qoidalari, soliqlar miqdori haqida ma`lumotlar tarixiy manbalar va ilmiy adabiyotlar asosida yozildi.