1950-1960-YILLARDA SAMARQANDDA MAORIF ISHLARI - Usmonov Salohiddin Dushan o‘g‘li:; Normurodova E’zoza Rafiq qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu ilmiy maqolada 1950-1960-yillarda Samarqandda ta’lim tizimini rivojlantirish, xalqni ilmli qilish borasida amalga oshirilgan ijtimoiy islohotlar hamda ularning natijalari, maorif institutlarining shakllanish jarayonlari haqida so’z boradi.