ULUG‘BEK HAMDAMNING “YAXSHI ODAMLAR” HIKOYASI TAHLILI - Safonaxon Karimova (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada hozirgi adabiy jarayonning zabardast vakillaridan biri, mohir romannavis, hikoyanavislikda ham munosib qalam tebratib kelayotgan Ulug‘bek Hamdamning “Yaxshi odamlar” hikoyasi tahlilga olingan va uning misolida ijodkorning hikoya janridagi o‘ziga xos uslubiga nazar tashlangan. Shuningdek, asardagi makon va zamon masalasi, qahramon ruhiyati va xarakteri haqida so‘z boradi.