OʻZBEK SHEʼRIYATIDA AYOL OBRAZI - Feruza Rahmataliyeva (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada adabiyotimizning eng avvalgi davrlaridan boshlab zamonaviy sheʼriyatimizga qadar ayollar obrazi haqida fikr yuritiladi.