“TARIXI ANBIYO VA HUKAMO” ASARIDAGI PAYG‘AMBARLARNING KUNYA VA LAQABLARI TAVSIFI - To‘xtasinova K. E (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Maqolada Alisher Navoiyning “Tarixi anbiyo va hukamo” asari to‘g‘risida fikr yuritiladi. Asardagi payg‘ambarlarga berilgan kunya va laqablarga ularning hayotiga doir hikoyatlar bilan bog‘liq holda tavsif beriladi.