ALISHER NAVOIYNING “TARIXI ANBIYO VA HUKAMO” ASARIDAGI YUSUF OBRAZI HAYO VA SABR TIMSOLI SIFATIDA - Bahodirova Madinabonu Nodirjon qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Yusuf alayhissalom qissasining Qur’oni Karimda qanday talqin etilgani, Alloh go‘zallikni o‘ndan to‘qqizini Yusuf (a.s.)ga, o‘ndan birini butun insonlarga bergani, Zulayho bilan bo‘lgan voqealar, Yusuf turkumidagi dostonlarning bir-biridan farqlanuvchi bir necha jihatlari, u zotning hayosi va sabri haqida gap ketadi.