BUXGALTERIYA TARIXI VA UNING HAYOTGA TATBIQI - Mustafayeva Ruxshona Dilaminjon qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada buxgalteriyaning asosiy mazmuni, u qanday soha va boshqa sohalarga qanchalik aloqadorligi va iqtisodiy tarmoqlarlardagi ba’zi sohalar bilan o‘xshash va farqli tomonlari, kelib chiqish tarixi haqida ma’lumotlar keltirib o‘tilgan.