BOBURNING LIRIK MEROSI - Tursunova Moxigul Xikmatillo qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada Boburning lirikasi haqida gap boradi. Muallifning g‘azal, ruboiy va tuyuqlari tarkibidagi mavzu doiralari - muhabbat, hijron, vatan sog‘inchi, insoniy kechinmalar hamda odob-axloq masalalari poetik qatlamda tahlil qilinadi.