ALISHER NAVOIY VA BOBUR LIRIKASI: MUSHTARAK MA’NAVIYAT VA BADIIY TAFAKKUR UYG‘UNLIGI - Abdurashidova Madinabonu Dilshodbek qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya Mazkur maqolada ikki ulug‘ shoir lirikasining asosiy yo‘nalishlari, badiiy xususiyatlari, ularni birlashtiruvchi va farqlovchi jihatlari ilmiy asosda yoritiladi.