YANGI O‘ZBEKISTON DAVRIDA TAEKVONDO SPORTINING RIVOJLANISHI - Muhammadjonov Bobur; O’rmonov Ulug’bek (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya Mazkur maqolada Yangi O‘zbekiston davrida taekvondo sportining shakllanishi, rivojlanish bosqichlari, davlat siyosati doirasida qo‘llab-quvvatlash choralari, xalqaro musobaqalardagi yutuqlar hamda istiqbolli rejalar tahlil qilinadi. 2024–2025-yillar ma’lumotlari asosida O‘zbekiston taekvondosining raqamli transformatsiyasi, yoshlar orasidagi ommalashuvi, ayollar ishtirokining ortishi va xalqaro reytingdagi yuksalish holati yoritiladi.