TADBIRKORLIKNI QO‘LLAB-QUVVATLASHNING YANGI BOSQICHI: O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASI PREZIDENTINING 2025-YIL 26- SENTABRDAGI 176-SON FARMONI MAZMUNI VA AMALIY AHAMIYATI - A.U.Mahmudov (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
O‘zbekiston Respublikasi Prezidentining 2025-yil 26-sentabrdagi PF-176-son Farmoni – tadbirkorlikni qo‘llab-quvvatlashning yangi bosqichini boshlab bergan asosiy hujjatlardan biri bo‘ldi. Farmonning mazmuni, undagi moliyaviy instrumentlarning kengaytirilishi va davlat servislarining integratsiyalashuvi tadbirkorlik faoliyatida tizimli yengilliklar yaratishni maqsad qiladi. Quyida farmonning tahliliy, OAV uslubidagi va huquqiy sharh elementlari birgalikda beriladi.