СТРЕССДАН ХИМОЯ ҚИЛУВЧИ ВОСИТА СИФАТИДА ГЛИЦИН, РУХ ВА КУРКУМИН САҚЛОВЧИ КОМПЛЕКС ПРЕПАРАТЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ САМАРАДОРЛИГИНИ БАХОЛАШ. - Косимова Дилноза Саётовна (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Аннотация Замонавий жамиятнинг ижтимоий-иқтисодий ва ишлаб чиқариш шароитида жамиятда инсоннинг ҳаёти ва фаолияти унинг яшаш тарзига салбий ва кучли ҳис-туйғулар пайдо бўлиши, шунингдек, жисмоний ва ақлий функцияларнинг ҳаддан ташқари кучланиши ва ривожланиши билан бирга келадиган экологик, ижтимоий, касбий ва бошқа омиллар ноқулай таъсир қилиш билан узвий боғлиқдир.