TADQIQOT JARAYONIDA GIPOTEZA QO‘YISHNING AHAMIYATI - Alaydinova Maharramxon Islombek qizi; U.S. Kabulova (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tadqiqot nima ekanligi, ilmiy tadqiqot, ilmiy tadqiqotning asosiy vazifalari va nimalarni o’z ichiga olishi; tadqiqot jarayonida gipoteza qo‘yishning ahamiyati, gipotezaning mohiyati, ilmiy asoslari, gipotezaning roli, afzalliklari va turlari haqida so’z olib boriladi.