XORAZM MADRASALARINING TARIXIY BOSQICHLARI - Boltayeva Poshshajon Rashidovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Ushbu maqolada Xorazmdagi madrasalarning tarixiy rivojlanish jarayoni va madrasalarning bujarayonda siyosatdagi tutgan o‘rni haqida ma’lumotlar berilgan.