OʻZBEKISTON RESPUBLIKASIDA JARIMA TARZIDAGI JAZONI IJRO ETISH TARTIBI, SHARTLARI VA IJRODAGI RAQAMLASHTIRISH - Shuhrat Irnazarov; Muratov Diyarbek Gurbanmurat o’g’li; Normurodov Hasanbek Shamsiddin o’g’li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:Mazkur maqolada Oʻzbekiston Respublikasida jarima jazosi ijro etishning huquqiy asoslari amaldagi tartib-qoidalari, raqamlashtirish tendensiyalari, kechiktirish va boʻlib toʻlash institutlari, toʻlamaslik uchun javobgarlik tahlil qilinadi.