O’ZBEKISTON RESPUBLIKASIDAGI MAXBUSLARGA JAZONI IJRO ETISH CHOG’IDA VA OZODLIKKA CHIQQANDAN SO’NG BERILADIGAN IMTIYOZLAR. - Shuhrat Irnazarov; Xurramov Dilshod Eshpo’lat o’g’li; Subonov Sarvar Faxriddin o’g’li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annostatsiya: Mazkur maqola O’zbekistondagi maxbuslarga jazoni ijro etish vaqtida va ozodlikka chiqqandan keying vaqtda beriladigan imtiyozlar tasnifi va ularning afzalliklari va tendensiyalari istiqbollari haqida fikrlar bayon etilgan.