MUNIS IJODIDA BADIIY SANʼATLARNI QOʻLLASH MAHORATI - Tolibjonova Munisa (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada XIX asr Xorazm adabiy muhitining yirik vakili Munisning badiiy ijodida uchraydigan sanʼatlar, ularning vazifasi va adabiy-estetik ahamiyati tahlil qilinadi. Maqola Munisning tarixiy, tarbiyaviy va didaktik yo‘nalishdagi asarlarida badiiy tasvir vositalaridan foydalanish mahoratini ilmiy- nazariy asosda ochib beradi.