OGAHIYNING VA UNING “GULSHA UD-DAVLA” ASARI - Bahodirova Madinabonu Nodirjonovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada “Gulshan ud-davla asarining tarixiy va badiiy ahamiyati ko‘rib chiqilib, asardagi elchilik aloqalari, qo‘zg‘alonlar va uning sabablari keltiriladi.