ALISHER NAVOIYNING TARIXI ANBIYO VA HUKAMO ASARIDAGI YUSUF OBRAZI HAYO VA SABR TIMSOLI SIFATIDA - Obidova Diyora Akmaljon qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Kalit so‘zlar: Alisher Navoiy,Rabg‘uziy,Tarixi anbiyo va hukamo,Qissasi Rabg‘uziy,Yusuf qissasi,O‘rta asrlar adabiyoti,Diniy-axloqiy ma’no,Tarbiyaviy elementlar,Qahramon xarakteri,Solishtirma tahlil.