QUL UBAYDIY IJODIDA AXLOQIY QADRIYATLAR VA IJTIMOIY FIKR - Obidova Diyora Akmaljon qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Kalit so‘zlar: Qul Ubaydiy, Axloqiy qadriyatlar, Ijtimoiy fikr, Ma’rifatparvarlik, Lirika, Adolat va halollik, Insonparvarlik, Jamiyat tanqidi, Tarbiyaviy g‘oyalar, XIX asr o‘zbek adabiyoti.