SUN’IY INTELLEKTNING TA’LIM SOHASIGA TA’SIRI - Nzanova Rita Tuzelbaevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola sunʼiy intellektning ta’lim sohasidagi rolini tushunishga yordam beradi va bu yo’nalishda olib borilishi kerak bo’lgan tadqiqotlarga yo’l ochadi. Sunʼiy intellektning taʼlim sohasidagi taʼsiri, uning afzalliklari va muammolari haqida so‘z yuritiladi