KONSTITUTSIYA - ERKIN HAYOT GAROVI - Matyakupova Farida Qadirbayevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola 30-apreldagi referendumda qabul qilingan “O‘zbekiston Respublikasi Konstitutsiyasi to‘g‘risida”gi konstitutsiyaviy qonuniga ko’ra O‘zbekiston Respublikasi Konstitutsiyasiga kiritilgan eng muhim o’zgarishlar va ularning ahamiyatiga bag’ishlanadi. Shuningdek, Konstitutsiyaning suveren, demokratik va siyosiy huquqlari to‘g‘risida ma’lumotlar berilgan. Mamlakatimizning rivojlanishida konstitutsiyaning o‘rni beqiyos.