IJTIMOIY ISH KASBINING YOʻNALISHLARI IJTIMOIY ISHCHINING FUNKSIYALARI VA ROLLARI - ALMARDONOVA RISOLAT PARDA QIZI; XURRAMOVA MAXLIYO JOʻRAQOBUL QIZI (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ijtimoiy ish kasbining asosiy yoʻnalishlari, ijtimoiy ishchining jamiyatdagi vazifalari, funksiyalari hamda uning kasbiy rollari yoritiladi. Ijtimoiy ishning zamonaviy talablari, aholiga xizmat koʻrsatish jarayonidagi yondashuvlar va ijtimoiy himoya tizimidagi oʻrni ilmiy-nazariy asoslangan holda tahlil qilinadi. Maqola ijtimoiy sohada faoliyat yuritayotgan mutaxassislar, talabalari hamda ushbu yoʻnalishga qiziqadigan oʻquvchilar uchun amaliy va nazariy ahamiyatga ega.