MULOQOT - SALAYEVA NILUFAR ILXOM QIZI; MUHAMMADJONOVA GULBAHOR DILSHOD QIZI (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annatatsiya:Insoniyat taraqqiyoti davomida muloqot ijtimoiy hayotning eng asosiy ko‘rinishlaridan biri bo‘lib kelgan. Muloqot – odamlarning bir-biri bilan axborot almashish, fikr bildirish, munosabat o‘rnatish va o‘zaro ta’sir jarayonidir. U nafaqat kundalik turmush, balki ta’lim, siyosat, madaniyat, psixologiya, ishlab chiqarish va rahbarlik kabi barcha sohalarda hal qiluvchi rol o‘ynaydi.