SHAXSIY RIVOJLANISH VA MOTIVATSIYA - AHMEDOVA LOLA AZAMAT QIZI; MAHAMADIYEVA MARJONA AVAZ QIZI (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola shaxsiy rivojlanish va motivatsiya tushunchalarini ilmiy nuqtai nazardan tahlil qiladi. Shaxsiy rivojlanish jarayonlari, ichki va tashqi motivatsiya manbalari, shuningdek, muvaffaqiyatga erishishda motivatsiyaning roli batafsil ko‘rib chiqilgan. Maqolada motivatsiya nazariyalari, shaxsiy o‘sish strategiyalari, shuningdek, kundalik hayotda qo‘llash mumkin bo‘lgan amaliy tavsiyalar keltirilgan.