INGLIZ TILINI O‘RGATISHNING SAMARALI USULLARI - Razbekova Zamira Lepesbaevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ingliz tilini o‘rgatish jarayonida qo‘llaniladigan zamonaviy va samarali pedagogik usullar tahlil qilinadi. Xususan, kommunikativ yondashuv, interfaol metodlar, raqamli texnologiyalardan foydalanish, differensial ta’lim, muammoli vaziyatlar asosida o‘qitish hamda o‘yin texnologiyalari kabi yondashuvlarning afzalliklari ochib berilgan.