ZAMONAVIY STOMATOLOGIYADA LAZER TEXNOLOGIYALARI - Saydullayeva Zeboxon Yoʻldoshali qizi; Jaloliddinov Sherzodbek Ikromjon o‘g‘li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu mustaqil ishda zamonaviy stomatologiyada lazer texnologiyalarining o‘rni va ahamiyati yoritilgan. Tadqiqot davomida lazer stomatologiyasining afzalliklari, turli lazer turlari va ularning qo‘llanilish sohalari haqida batafsil ma’lumot berilgan. Ishda, shuningdek, lazer texnologiyalarining an’anaviy stomatologik usullardan ustunlik jihatlari, bemorlar uchun yaratayotgan qulayliklari va tez tiklanish jarayoni alohida ta’kidlangan. Muallif lazer stomatologiyasining kelajakdagi istiqbollari, sun’iy intellekt bilan integratsiyasi va ilmiy tadqiqotlar natijasida yuzaga kelayotgan yangi innovatsion yutuqlarni ham tahlil qilgan. Ish davomida xalqaro ilmiy manbalar va O‘zbekiston stomatologiya assotsiatsiyasi tomonidan e’lon qilingan ma’lumotlardan foydalanilgan.Ushbu mustaqil ish stomatologiya sohasi vakillari, talabalar hamda zamonaviy texnologiyalar bilan qiziqadigan mutaxassislar uchun foydali bo‘lishi mumkin.